Naej

Jaha.. Då har man fått lite skäll för att man inte uppdaterar .. Men jag skrev ett jätte bra inlägg förra veckan .  haha.. Men det blev nå fel så det försvann..

aja . Idag ringde dom från hemtjänsten å fråga om jag fortfarande ville jobba där i sommar .. JAJJEMEN .. klart jag vill..
Ledig vecka 28 bara :D

Men kom på att jag GLÖMDE säga till om midsommar !! Ska ju förhoppningsvis fira midsommar i USA :D
jippi . .  Det ska bli kul .  Så vi får hoppas på att jag är ledig runt midsommar eller så att jag kan byta nån eller några dagar om det behövs . . .

Ikväll har vi varit på första hundkursen .. . eller Grundlydnad för Jakthundar. .  Det va genomgång i två timmar idag så det va lite tråkigt . . Men nästa tisdag kör det igång på riktigt.. Ska bli så jädra kul . .

å på Torsdag äre viktväktarna som gäller .  Faan va skönt det ska bli att äntligen ta tag i det där lixom :D

imorn ska jag jobba i FYRA timmar oxå . . haha.. Nödvändigt.. Men det är ju bra att jag får jobba iaf. .  Så jag tackar och tar emot . . Hoppas på att de där jädra Sköterskorna kan ge mej delegeringen imorn med bara så dom har fixat det :D
Ska bli så skönt att verkligen kunna hjälpa till på riktigt med medicinen och så .. ..

Jaha.. Nu har jag inte så mkt mer att skriva om .. Förutom att min OLYDIGAJAKTHUND snodde en ostmacka som låg på tvrummsbordet!!!! Fyyy ..  Men det ska jag allt lära honom  att det är FYYY...,haha..

GoooodNight sweethearts . . ♥

oj oj.. Uppdatering på Högnivå

Fast vet inte redigt vad som har hänt på sistone . .  haha..
Förutom att jag har jobbat lite. varit hos Karin och TATTAT mej :d
faaan va nice,,,
Jag är super nöjd . .  Det va lite otäckt i början dock . . Iåme att det va första å jag inte riktigt visste hur det skulle kännas. .  Men sen gick det bra . .  Det va nästan lite skönt när det skakade lite i Huden lixom :-D
Så nu bara längtar jag tills den ska läka fin fint :D
Så man slipper bry sej om att inte gå emot, eller så ...å Så har jag börjat att planera nästa :D




å i går (lördags) va det vår .. Men det gick över fort för sen idag kom snö igen . .  Jag blir TRÖTT på det här ..  . Ge oss vår och sommar för tusan!!!!
Jädra skitsnack om det där med Klimatförändringar och att polarisen smälter .. tror jag inte ett skit på!!!
Mikaela, Maria och Donny firade våran lilla vår med Grillning iaf ..:d
'Mys.. vi va töntiga å inte grilla .. Men trevligt ändå ...

a ja .. Imorn ska jag jobba i fyra timmar . .  typ nödvändigt.. FYRA timmar .  . men det blir ju LITE kosing iaf. å det är alltid välkommet...

Så har vi varit å kollat på hus idag ... På timjangatan.. så det är nära till Svärmor och svärfar .. ;-D


å på TISDAG ska vi åka till min KUSSE. :D å se hur det är med henne efter sin olycka.. å Hälsa på Bebis tyra :D


Vackra Drömmar ♥



Would you love me in the Morning ?.....

Igår vid klockan 9 ungefär så ringde Nina, Kan du komma å jobba dygn hos Karin åt mej???

Men shit pommefrites. . .  ehm aa visst . .
Jaha så då vare bara att klä sej fort som tusan . . Ringa morfar å höra om han kunde köra mej till Kisa... Fråga mikaela om jag kunde låna hennes Busskort . . å sen dra . . .

Hum. .  Men det gick ju bra iaf . . så nu har jag alltså spenderat ett dygn med K . .  Vi hade det trevligt med en Kladdis :D


Sen funderar jag framochtillbaka om allt möjligt . .
Livet känns så bra, men ändå helt fucked up . .
Förstår inte vad som händer . . Nåt saknas . eller ?
Jag saknar min Kompis mega mkt oxå. .  Känns bra att man vet att hon har det super kul i sitt Nya liv iaf :P naee inte nya liv... På sin resa kan man säga . .  För det är ju bara en resa . . En vistelse i annat land lixom . . Snart kommer hon tillbaka, å då ska allt förändras märkbart . .  . .... Forever and ever babe



Imorn ska jag åka å hälsa på Danni och grabbarna i skogen med lite fika . . Det ska bli mysigt . . Om jag hittar förstås . för det är ju absolut inte säkert . . Vid kindagurka nånstanns är det säger han . . Men faaan vet inte ens om jag hittar dit . . ;-D  . .  hahah . . 
 
å snart äre helg . Det ska bli mysigt, att va med DANIEL hela helgen  . . .  Hoppas jag, om inte han har planerat att han ska göra nåt annat förstås . . . Ha... Känner mej visst lite deppig nu .. . Don't know why, but I don't like it . . . ;-D

Jag vill göra nåt med mitt liv . .  men vad ??. .







Vackra Drömmar ♥





Underbart

I helgen va det fullrulle . . 

<Lördag :
Kalas för Lillebror vid Ett hos mamma med Middag och tårta. .  Mummsfilli :-D
Mega gott varje . . .
Sen vid fyra va det samling i Bäck :D
Surprise vi var sena . .  haha..
Men sen väl där så blev det på med dom snygga innebandy outfitsen som vi brudar hade ordnat . .  haha.. vi va ju dock bara TRE tjejer . .  Men det räckte gott och väl asså . . .  Det va jätte kul med bandy faktiskt.  . Har ju inte spelat på massa år . .

Sen efter en timme ungefär med Bandy, så blev det bastu i typ 20 minuter för oss eller nåt . .  haha..
Vi behöver ju massa tid att göra oss iordning på . . .:D
Sen fick vi skjuts av MonaoJan . .  Tack tack . . . .
Så fortsatte kvällen hemma hos Glenn och Mikaela med paket öppning. .  Alkohol, och LIPS .. .  mega nice kväll vare. .  Med mkt folk ..  Lite tråkigt bara att det blev FJORTISVARNINGEN ett tag . .  haha.. Hujedamej . . .
Sen blev det efterfest i en halvtimme cirkus . .  Prova lite HORSEPOWER igen . .  men jag blir så BESVIKEN  hela tiden ju . .  Fast i lördags kände jag lite i Ryggen och Skinkorna så det va ju bra . .  Tihihih. . .

<Söndag . .  Vakna efter ungefär fem timmars sömns. .  Skaplig TRÄNIGSVÄRK då . .  usch . .
Trött som tusan men inte så bakfull .. .  Jag åkte hem några timmar å kolla på nån film och va mega nära att somna  . . haha . . 
Men sen fick jag lov att åka ner till Kisa och hämta Daniel å så åkte vi till Svärföräldrarna och käka mat . .  Det va gott . .
Sen blev det lite chips och dip mys hemma . .  å TRÄNINGSVÄRK ... fy farao vilken träningsvärk jag hade. . . .
tss . .

Så igår (måndag) va det jobb 16.00 - 21.15 . .  inte många timmar direkt men det va kul å jobba lite . .

Men men herrå . .  Kanske skriver  av mej lite mer sen . . . .


Hjääälp!!!

Som dom som känner min "familj", dvs jag, sambo och vovvarna. .  Vet är att gammel vovven REX har jagat i TIO år och nu blivit utsliten to say the least . .  Men iaf . .
Nu när jag satt vid datorn för ca tio minuter sen så kommer rex till mej och beter sej allmänt jätte lustigt... Han står å skakar.  svårt att förklara här men han står lixom å gungar framochtillbaka . .  Jag panikar och springer in å väcker daniel.. "Det är nåt fel på REX" skriker jag å Daniel sätter sej upp i sängen men fattar inget . .  Jag tänder lampan i sovrummet å säger igen .."Det är nåt fel på REX" .. Hundarna följde med mej in i sovrummet och nu står rex vid min sida av sängen och fortsätter med sitt gungande.. Jag går ut ur sovrummet och ställer mej bakom dörren för att jag får som sagt PANIK.. Iz får oxå panik å blir ju lite undrande för vad som händer med Brorsan lixom... Så iz börjar morra å resa ragg mot Rex. å nu skriker Daniel ta honom. .  Så jag tar tag i Iz och går ut med honom i hallen och sätter mej där med han ... å givetvis Gråter vi bada två.. på våra egna sätt.. jag med tårar och Iz med lite gnäll . . Daniel sätter sej vid dörren till sovrummet med Rex, som fortfarande krampar . .  Daniel försöker få Rex att lägga sej ner så han kan lugna sej så att det ska gå över . .  Rex ligger sej efter ett tag .  å när han får sina kramper så kan han inte behärska sej eller vad man ska säga. så när han ligger där, å daniel klappar honom.. så kissar han på sej. .  Jag frågade flera gånger om Rex va normal igen  . . å efter ett tag så kommer rex springande mot mej å Iz som att ingenting har hänt . .  fyyy vad jag hatar sånt där.. Det är ju inte första gången det händer att han får som ett anfall .  Men den här gången va det verkligen mega otäckt .  annars har hans bakdel lagt av eller så.. Men nu va han som ett .  . jaa ett miffo . . som inte kunde göra nåt . verkade som hela huvet va som i trans oxå . .  Men nu har han varit ute å kissat lite . så förhoppningsvis är han okej nu  . .

Lilla stackars REX
 



 
Men men nog om det . .  Idag har jag varit å hälsat på Daniel på hans arbete med semla och Cola :D mkt uppskattat . . Sen körde jag ut hans bil från gärdet .  För jag fick ju gå en bit i leran å snön .  Dyngblöt blev jag . Men ut tog jag som sagt dannis bil  . å sladda lite i leran .  I love it :D
haha .. .  Fränt .  Så jag har sagt till daniel att jag ska komma å hälsa på han varje dag om jag inte jobbar så jag kan sladda saatan :D
haha .. jag är en jäävel på det nu :P  tihih.. . . .
Det va la det hela för idag..
För nu börjar my loveli BigBrother :D


å just det imorn ska jag å MAMMA! till linköping. . å handla för mitt presentkort från Gina  . . å kanske använda presentkortet på Systemet . .  :D woooow ... första gången jag handlar där helt mega själv . .

Vackra Drömmar . .



HUNDBAD

Idag har jag badat hundarna.. eller snarare duschat av dem.. Det gick jättebra . . å rex vifta tillåme på svansen hela tiden .. å det är ovanligt :D

Igår va det en lugn dag. .  jag gjorde inget särskilt . inte idag heller för den delen . . 
Förutom att jag har väntat på dom där JÄDRA jeansen som jag skicka efter för TRE veckor sen . .  nu börjar jag bli trött på att vänta . . 

Har kollat Badgirlsclub idag  oxå . .  I love. . . tihih.. . .
å ikväll börjar DESPERATE HOUSEWIFES  som jag har längtat . .
ÄNTLIGEN . . .


jaha .. iåme att det inte har hänt så¨himla mkt i mitt liv just nu så har jag inte så mkt att skriva . . .

Men men . .  Det är tatueringsdags snart . .  å jag ser framemot det så in i bomben . .  Det ska bli så nedrans skönt att äntligen få dit den lixom . .  å sen vill jag att det ska va över eller så .. för jag vill ha fler sen . .  Har redan börjat kolla efter fler . :D  .
Funderar på om jag skulle göra en blomma eller så .. med blad å grejer som går från ena sidan på foten uppemot ankeln . . men jag vet inte . .  funderar mkt :P

Jag börjar LÄÄNGTA efter semesterracet v 28 oxå... TJOHOHOH :d
I cant wait . .
Ska bli så jättekul att va där från söndag till söndag iår så att man verkligen är med eller så . .  Förra året så jobba jag massa dagar så då fick vi åka hem .  men iår ska jag ta ledigt v 28 .... uuu ..
Så jädra kul .  Folkrace "sol" bad fest och DANS :D
guuud va jag längtar . .  haha .. jag är som en barnunge inför julen . . haha ..

Nahe nu ska jag gå å fixa lite . å vänta på att DANNI ska komma hem . .
Faan vet inte vad vi ska käka idag ..  JAG HATAR DET !!!!!!
a ja .. Herrå . . . ♥

Söndag . . . .

Mina tankar far över allt just nu känner jag . . . Jag behöver pengar. så jag kan hälsa på i USA några dagar . .
Funderar på om jag skulle söka jobb i Horn oxå kanske . .  Har sökt till Hemtjänsten igen . å hoppas verkligen verkligen att jag får jobba minst 75% för då kan jag lägga undan ungefär 5000 i månaden till min resa .. så det får vi verkligen hoppas på.
 
 Jaha . Igår hade vi en mys kväll kolla film Get smart och Children of men. . .  Get smart va inge vidare värst bra . .  Urdålig med andra ord . .  Men Children of men tyckte iaf jag va jätte bra . .  Men lite halv lustig iåme att det va år 2027 och ingen hade kunnat få barn på 18 år .. :S hum . .  Men så va en liten "Negerflicka" med barn . .  å hon va tvungen att bli skyddad . .
Men som sagt va jag tyckte den va bra .  . .  Men inte daniel. men han fattar ju inge iaf . . .
Drack Orgasm gjorde jag igår oxå ja. .  Det va trevligt å bara ta en för att det är gott . .
Har kommit på att det är jättegott att ta sugröret å sen börja suga i skummet å sen gå neråt .. .  hahah .. Kuwl . . .

Jag hoppas på att mina jeans kommer imorn ... . Har snart gått faan tre veckor . . altså nästan en månad !!!! usch på dom

a ja ..
Vackra Drömmar . . . 






RSS 2.0