åhej

Har jobbat hos Karin i Fredags, dubbel med Mikaela.. Faan va trevligt vi hade det :D
Va å shoppa på Ikano mega massa.. Sen musikcafet... :D haha.. Det va kul . . . .
Skulle jobbat Lörd-Sön oxå men fick ledigt med Betalt . .  Gillart . . ..
 

Idag har jag promenixat lite .. Tvättat å hängt upp det ute.. fy va nice :D
Badad hundarna oxå .  eller duschat . . Så nu är dom jätte lena å luktar gott ...
Imorn äre ju hundkurs igen .. så izen måste ju vara fiiin  :-D
Sen har vi ju beställt en VALP..

Hanen kommer till Nova imorn.. så vi får hoppas att det tar sej så att säga. ...
Har ju kollat på Bobbas valp.. (samma raser som våran) . å den va jäätte söt :D
Hopps att vår blir det oxå ....Så den inte liknar en ÄCKLIG wachtel . .. . .

Imorn ska jag färga håret på mej själv . .  Bara utväxten asså.. Ser ju för täääski ut . . Måste vara fin på Valborg. . .
Hoppas på att det blir mega kul ..  Ser verkligen framemot det :D

å sen på fredag ska man ju köra Daniel och Mattias till Relaxen.. Hoppas dom kommer ha mega kul .. hahaha...
Mkt folk lär de ju bli . .  ELLER INTE ..:d
 så kanske jag ska stanna hos Angelica i Sviffet å umgås med henne . . Vore trevlans...


a ja . .  just det .. Ska kanske med Mikaela till Hultsfred på utställning på Söndag . . Vore mysigt :D
Izor är ju så jädrans Duktig. . . . . .

Men men .. Hej hej :D


å just det.. en grej till .... VÄSTERVIK över MIDSOMMAR ... å ÖRS MIDSOMMARDAGEN ... :D
I loooove it :D

herrå  ...♥

jaha.

Då har man vägt sej för andra gången då.. BESVIKELSE.... Första vägningen va -3,7kg... å det va ju jäääätte kul . .
Men idag var det -0,5kg.. inte lika kul kanske.. asså det är ju skit skoj att det har hänt lite iaf . . Men det kunde ju varit lite mer.. Fast det är ju som Mikaela sa att man vet ju varför lixom, denna jädra påskmat å godiset.. asså man har ju inte ätet över sina points men ändå lixom.. Det är ju inte jätte nyttigt ändå.. a ja vi tar igen det Nästa vecka.. Det är ju nu man måste kämpa ännu mer lixom . .  Jag är glad att det inte va PLUS iaf ... haha.. det hade varit det värsta som kunde hända tror jag ..

å imorn ska jag upp Jätte tidigt för att jag är så snäll mot min Sambo. Han visste inte hur han skulle ta sej hem från jobbet imorn för han hade bilen i Örsåsa.. Så då sa jag att jag kunde följa med han på morgonen å ta bilen hem .. å sen komma å hämta han när han slutar .  Så ska vi åka till Salvarp en sväng.. Bara hoppas att jag hittar till Mörkelbo eller va tusan det nu hette.. tihih.. Men men ...

å Över midsommar far vi till VÄSTERVIK.. fyyy fan så jävla mysigt... gud så kul det ska bli å komma iväg lixom . . :D
Men först äre ju ÖRSÅSA/VALBORG, det ska bli underbart kul, har ju längtat efter det sen det stängde förra säsongen lixom,,. Happy . . .

men men GodNatt . .. .

å ERICA jag SAKNAR dej ♥   om du nu läser förstås :-D

Påskis

Då vare alltså Påsk igen .. Kul.. Snart sommar alltså . .
tihih

å igår vare påskafton, ha. å jag jobbade från 12-21 . .  usch va tråkigt det va när vädret va så nedrans fint å man bara ville sitta ute ,, men men . jag hade bestämt mej för att inte dricka nåt så vi kunde åka hem i natt.. Men Lina blev jäääädra fest sugen när klockan börja dra sej mot Nio :D  Så jag drack allt lite .   å sen drog vi till FOLKETSHUS .... å jag fattar inte att VI ALDRIG LÄR OSS att den där JÄVLA folkan inte är nåt å HA... 120 spänn för å lyssna på dålig djmusik i 40 minuter !!!!!!

hur faan tänkte dom lixom . .

iaf.. Vi kom dit vid kvart i elva typ, å då sitter det typ 20 pers helt jävla knäppt tysta å lyssnar på nån kärring lixom .  Vad är det här ..  Så vi gick ut igen, å där ute fick vi höra att vakterna inte släppte in Jonas för att han va för full. .  Jaha lixom . . inget mer med det.. Trodde vi!!!
Jonas höjde näven åt vakterna. .  å vad trodde han skulle hända då lixom?! Trodde han att vakterna skulle ge han saft å bulle eller !!! Nix det fick han inte iaf. han fick åka polisbil :D  absolut helt totalt RÄTT
 

a ja. Sen stod vi utanför FH å fundera på om vi skulle gå hem å lägga oss eller vad vi skulle göra. Men sen kom endel på att dom va hungriga å ville ha hamburgare å grejer så vi betalar 120kr å går in ..  å sen satte vi oss å käka å drack lite .  å så kommer nåt jädra sugit band å spelar en massa låter som man inte fatta nåt av.. Jag tror nästan tillåme att de sjöng på ARABISKA eller nåt . .  haha.. naee vars... Men men .. efter att dom spelat typ trettio låtar så kom äntligen DISCO musiken igång . .  TACK TACK ..  kvällen va nästan räddad...


äh. nog om det . .  Det va hundkurs i Tisdag . .Lina skämmer ut sej hejdlöst!!!!!
Jag hade nämligen ont i magen.. Jäätteont i magen när vi åkte dit . . men det va väl inte så mkt mer med det.. men sen kände jag att jag börja svettas å bli yr, å då sa jag till daniel att han fick ta vovven lite . . å jag hann inte ens gå bakom ett skjul innan det kom . .  haha,., Så jag kräktes inför allihopa :s   plus ytterligare två gånger när jag kom bakom skjulet. .  haha.. Sen mådde jag mkt bättre men vi fick lov att åka hem . kände mej verkligen inte kry..haha.. Men nu är jag inte magsjuk längre :D


(Jag fattar inte varför jag ska lägga mej i hela tiden, tydligen så blir allt så fel, men jag vill ju bara väl.. Allt blir fel.)


RSS 2.0