Frågor... Och Svar

Nu satt jag här i min ensamhet och fick fram några funderingar ..

tex

Hur gammal ska man va när man får sitt första barn ?
och då menar jag vad NI tycker ...

och sen

När ska man skaffa sitt andra barn ?
alltså hur gammal tycker NI att första barnet ska va innan man planerar in ett litet syskon ?a ja.. Hoppas på Några svar.. :-)

Jag ska se Nikita nu :-)


Heppåre **


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag bara chansar nu. Är du möjligtvis gravid?

2010-11-17 @ 22:17:40
Postat av: maria

Jag tycker inte att det finns nån direkt ålder för hur gammal man bör vara för att skaffa barn. Det bestämmer man själv o inom sitt förhållande vad man känner sig redo för. Alla har sina olika prioriteringar här i livet, en del vill ha barn tidigt medan andra gärna väntar lite.Vi vill nog ha vårt andra barn ganska tätt. Kanske planera in ett när Agnes är typ 1,5 år eller nåt. Vi känner att våra barn ska kunna ha glädje av varandra. Jag vet att många inte orkar med två blöjbarn, men det skiter jag fullständigt i. Sen kan man ju bara hoppas att det blir så, men det är ju inget jag kan bestämma.Hoppas era förhoppningar o planer går till verket snart. Jag märker att du är väldigt sugen. :)

2010-11-18 @ 04:05:58
Postat av: JAG

ANONYM ; Varför vara anonym för det första?

och Naee jag är inte gravid ...

2010-11-18 @ 12:57:02
Postat av: Mikaela

tycker inte det spelar så stor roll hur gammal man är! bara man är redo och vet vad man gör ! och är redo att ha det ansvaret, och alla mognar ju vid olika åldrar! :)jag skulle nog helst vilja att barnen är ganska tätt så dom har någon glädje av varandra..

helst inte äldre än 2 år mellan! :)PUSSS

2010-11-19 @ 12:06:26
Postat av: Em

Jag tycker inte att åldern spelar roll sålänge man har rätt förutsättningar och kan ge ett barn en trygg uppväxt. Kör hårt ;)

2010-11-20 @ 11:49:54
Postat av: Anna . S

Jag har min bestämdhet om att inte förrän minst fyllda 25. Mina bästa år med kalas fester festivaler dra hit o dit olika jobb etc var just mellan 18 - 25 fantastiska år som har format mej till där jag är idag. (och det är väl inte helt fel att ha jobbat ihop en ganska så vettig mammapeng ? )En trygg person som inte kommer att ha ett behov vid mina 40 o mina barn kanske 18 ska ränna på krogen samtidigt inte charmigt, när mammor använder det som ett + jag fick ju barn vid 20 nu är det min tur nej nej nej tack .. det har ju givetvis med mognad relation o göra oxå... å jag tror att börjar någon i kamratskapen skaffa barn är det väldigt lätt att hänga på ja vi skaffar barn oxå .. o med facit i handen kanske jobbigare än vad man trodde. Å så ska man då kanske hålla opp en fasad om att vi fixar detta med jobbiga nätter kolikskrig eller vad det nu kan vara, bara för att man ville hänga på o va lite vuxen lite för tidigt.. Men allt är relativt man känner nog när det är läge o vad gäller att skaffa barn nummro 2 så hade jag nog gärna sett än 2,5 - 3 år imellan då hinner man njuta av det första skaffa en till när första är 1,5 och som mest spring i benen o ett ammande ( kanske ) nej tack där oxå hellre att ta sig tid att njuta av det första barnet nummro 2 brukar ju ändå gå lite lättare då har man ju lite facit i handen med det som komma skall. Men det var mina tankar hur du än gör lycka till när du är där

2010-12-23 @ 19:01:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0